Najbolji sprej za nos, Coldisept nanoSILVER, prirodni lek za zapušen nos

Estetska hirurgija Bulevar Arsenija Čarnojevića 88, Beograd
Estetska hirurgija | Sprej za nos

Sprej za nos

Sprej za nos, Coldisept nanoSILVER, kapi za odrasle, decu. Top cena. Antivirusni, antibakterijski, antigljivični. Izlečite začepljen i zapušen nos, rinosinuzitis, infektivni i alergijski rinitis. 

Sprej za nos, kapi za nos, lečenje rinosinuzitisa, lečenje infektivnog rinitisa, lečenje alergijskog rinitisa, antivirusni sprej, antibakterijski sprej, protivupalni sprej. Tražili ste ove ključne reči na Google.rs organskoj pretrazi jer vam treba efikasno rešenje za vaš problem? Na pravom ste mestu.

Sprej za nos Coldisept nanoSILVER

Moderna umetnost u zaštiti od bakterija i virusa. Naš preparat je antivirusni, antibakterijski i antipalni sprej za nos koji ne sadrži alkohol i antibiotike.

Rešite se curenja iz nosa izlečite rinosinuzitis, infektivni i alergijski rinitis.

Koje su prednosti spreja za nos Coldisept nanoSILVER?

  • Sadrži nanoSilver čestice
  • Antibakterijsko, antivirusno i protivupalno dejstvo
  • Zaštita od bakterija i virusa
  • Stimulacija regeneracije sluznice
  • Smanjuje zapaljenje
  • Formira zaštitni sloj
  • Ne dovodi do sušenja sluznice

Više o nano česticama

Danas se nanotehnologija aktivno koristi u medicini jer otvara nove mogućnosti u lečenju različitih oboljenja. Zbog svojih antibakterijskih i antivirusnih svojstava nanomaterijali su najčešće korišćena alternativa antibioticima i antivirusnim lekovima.

Jedni od najčešće korišćenih nanomaterijala u medicini su srebro i bakar. Antibiotske osobine srebra i bakra poznate su i proverene decenijama. Tehnologije koje omogućavaju upotrebu nanočestica ovih metala menjaju pristup u lečenju mnogih bolesti.

Zbog nanočestica srebra, naš sprej za nos se može smatrati alternativom standardnim metodama lečenja bakterijskih i virusnih infekcija uha, grla i nosa. Zaštitni sloj koji formira naš sprej nije samo barijera za viruse i bakterije, već vrši stimulaciju regeneracije sluznice.

Želite da saznate više?

Posetite naš web sajt www.sprejzanos.rs ili nas kontaktirajte preko KONTAKT strane.