Poliklinka Beograd

Estetska hirurgija Bulevar Arsenija Čarnojevića 88, Beograd

Uvećajte grudi- super popust 2.250€

Uvećenje grudi uz super popust

Uvećanje grudi u Srbiji se radi po cenama koje ozbiljno variraju i mogu da se kreću od 2.500-5.000 evra. Standardna cena za operaciju i silikonske grudi na lokalnom tržištu uglavnom zavisi od hirurga koji operiše i od klinike u kojoj se radi. Naša cena od 2.250 evra bazirana je na vrhunskim uslovima koje nudimo za operativne zahvate i na najboljim hirurzima estetske hirurgije koji rade za nas.

Šta podrazumeva povećanje grudi ugradnjom silikonskih implantata?

Povećanje grudi radi se ugradnjom implantata koji se mogu staviti ispod mišića, ili ispod mlečne žlezde. Povećanje grudi se ne preporučuje mlađima od 18. godina, kao i nakon porođaja barem 6 meseci.

Koliko traje operacija - Ugradnja silikonskih implantata?

Operacija za povećanje grudi traje oko sat vremena, izvodi se u opštoj anesteziji i bezbolna je. Hirurzi prave rez na prirodnim prevojima ili ivicama kože – ispod samih grudi, oko bradavica ili u pazušnoj jami.

Da li je povećanje grudi dobar izbor za vas?

Vi možete biti kandidat za povećanje grudi ukoliko:

 • niste zadovoljni trenutnom veličinom grudi
 • imate asimetrične grudi
 • ste dobrog zdravlja
 • imate realna očekivanja od hirurga
 • želite da budete sigurniji u svoj izgled

Zašto da odaberete polikliniku Beograd?

 • naši hirurzi su dobitnici više međunarodnih nagrada za svoj rad na povećanju grudi
 • nudimo idealne operativne uslove u moderno opremljenoj klinici
 • nudimo garancije kvaliteta i povraćaj novca
 • imamo više od 25 godina iskustva i rada na modeliranju grudi
   

Kako izabrati pravu veličinu implantata?

Konačna veličina je uglavnom lična odluka pacijenta. Pre operacije i donošenja definitivne odluke kako će se raditi i sa kojim implantatima, neophodan je pregled lekara specijaliste plastične i rekonstruktivne hirurgije. Na tom prvom pregledu lekar će saslušati vaše želje u smislu oblika i veličine grudi koju želite. Naši lekari, shodno konstituciji žene, daju predloge o rešenju koje bi moglo biti najbolje i koje bi, u slučaju neodgovarajuće, prekomerne mililitraže implatanta, mogle dovesti do opterećenja. Lekar, prilikom pregleda, uzima u obzir koliko tkiva dojke već postoji. Najtačniji metod procene veličine implantata može se uraditi i u kućnim uslovima. Dovoljno je popuniti plastičnu vreću sa izmerenim količinama vode i staviti ih u grudnjak. Fotografije grudi kakve pacijentkinja želi, svakako mogu pomoći hirurgu u davanju krajnjeg saveta.

Koliko traje oporavak nakon ugradnje silikonskih implantata?

Nakon operacije, u prvih mesec dana se ne preporučuje podizanje teškog tereta. U istom periodu se nosi specijalno dizajnirani grudnjak, a posle toga se pacijenti vraćaju svom uobičajenom režimu života.